Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

10 років плідної співпраці !

28.09.2011
Южноукраїнський міський центр зайнятості

 23 вересня в Южноукраїнську відбулися урочистості з нагоди 10 річниці створення комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання». Підприємство, створене для утримання та належної експлуатації житлового фонду міста, плідно співпрацює з державною службою зайнятості.

З нагоди 20-ї річниці незалежності України Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» , визнано кращим роботодавцем міста серед підприємств перевірених роками незалежності.

Як вказується в пам’ятній адресі Южноукраїнського центру зайнятості колективу об’єднання - підприємство є лідером в реалізації державної політики зайнятості населення в місті, активно створює нові робочих місця, працевлаштовує молодь, організовує  громадські  роботи  для безробітних.

Тільки в 2011 році на підприємстві працевлаштовані  більше п’ятдесяти осіб, 33 з яких за направленням служби зайнятості.  Схвальну оцінку у мешканців міста отримала  реалізована  спільна ініціатива Южноукраїнського міськвиконкому, комунального підприємства  та Южноукраїнського центру зайнятості  по створенню спеціалізованої  ремонтно-будівельної  ланки по ремонту сходових клітин будинків. 

Сім штукатурів  і лицювальників та один майстер будівельних робіт, які ще зовсім недавно стояли на обліку в центрі зайнятості,  – працевлаштовані  на умовах надання роботодавцю дотації на створення додаткових робочих місць.  Результат співпраці -  вже  відремонтовані  три під’їзди   будинків.  На черзі ще 13.