Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Депутати Южноукраїнської міської ради від ПП "Фронт змін" завітали на відкриті уроки до навчальних закладів міста

13.09.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

 1 вересня 2011 року в м. Южноукраїнськ пролунав перший дзвоник для 3790 дітей, з них 365 пішли  до 1-го класу.

Продовженням цього свята стали відкрити уроки за участю депутатів Южноукраїнської міської ради від ПП «Фронт змін». Цього дня голова Южноукраїнської міської організації ПП» Фронт Змін» - депутат міської ради Рибакова Л.А.  побувала на святкових, відкритих уроках у ЗОСШ №2 м. Южноукраїнська. Привітала учнів, батьків, вчителів з початком нового навчального року, побажала доброго здоров’я, здійснення усіх задумів та гарних успіхів у навчанні. Також до свого привітання підкріпила ще й гарний подарунок для  класу – диспансер с помпою для води кімнатної температури, чим дуже порадувала і дітей, і педагогічний колектив.

Також  Депутат Южноукраїнської міської ради від ПП «Фронт Змін» - Дмитро Мірошник прийняв участь у проведенні відкритого уроку у Южноукраїнської гімназії №1. Він привітав учнів та викладачів зі святом, побажав провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з викладачами та батьками, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів. Також до свого привітання підкріпив ще й гарний подарунок для  класу – диспансер с помпою для води кімнатної температури,
 Депутати від Южноукраїнської ПП «Фронт Змін» не оминають своєю увагою і маленьких первачків школи №1  імені «Захисників Вітчизни» де також 15.09.11 планується проведення святкових відкритих уроків.