Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

02.09.2011 року міський голова Андрій Стулін привітав підприємців міста з професійним святом

02.09.2011
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

02.09.2011 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради міський голова Андрій Стулін привітав підприємців міста з професійним святом та нагородив найкращих суб’єктів господарювання. 

День підприємця,  відповідно до Указу Президента України від 05.10.1998 № 1110/98, відзначається щорічно у першу неділю вересня, цього року цей день припадає  на 4 вересня. 

В місті Южноукраїнськ для визначення кращих підприємців року та відзначення їх до Дня підприємця проведено конкурс «Кращий підприємець року». Цей конкурс проведено відповідно до Положення про проведення міського конкурсу «Кращий підприємець року» (далі-Положення), яке затверджено розпорядженням міського голови від 15.07.2011 року  №206-р. 

Переможці конкурсу визначені Координаційною комісією з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

На обласному рівні за рішенням комісії буде відзначено Войтко Віту Анатоліївну та Шарпак Ольгу Володимирівну.

Міський голова вручив Подяки наступним підприємцям:

Кваші Юлії Володимирівні

Горєлому Олександру Станіславовичу

Пірогу Володимиру Володимировичу

Сисоєвій Зої Василівні

Смілянському Юрію Григоровичу

Перепелиці Максиму Івановичу

Гусєву Анатолію Миколайовичу

Власюк Вірі  Дмитрівні

Мартиненко Галині Степанівні.

Надалі, відбулося спілкування за круглим столом, в ході якого обговорювалися питання розвитку міста, благоустрою міста та участі у цьому підприємців.