Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

31 серпня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

01.09.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

  31 серпня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. В роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу виконкому, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючий справами виконавчого комітету міської ради. 

На розгляд виконавчого комітету винесено 36 питань, з них 2 додаткових. За результатами розгляду прийнято 34 рішення та 2 питання, що виносились на розгляд, не набрали достатньої кількості голосів і тому рішення по ним не були прийняті.  

Виконавчим комітетом міської ради затверджено: 

Порядок відшкодування з міського бюджету витрат на безкоштовне забезпечення лікарськими засобами окремих категорій населення при амбулаторному лікуванні в новій редакції;  

Акти комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та  землекористувачам; 

Склад архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та  містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради в новій редакції та Положення про неї.  

Також прийняті рішення: 

Про реєстрацію статуту Южноукраїнської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №1 імені Захисників Вітчизни Южноукраїнської міської ради Миколаївської області в новій редакції;  

Про врегулювання питання щодо оплати послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій мешканцями гуртожитку №10  по вул. Молодіжна,11,15,  який 10.08.2011 прийнято до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнськ. 

Розглянуті та прийняті інші рішення, що стосуються: оформлення права власності на об’єкт нерухомого майна; надання дозволу на продаж житла; встановлення опіки над малолітніми; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; надання дозволу на реконструкцію та перепланування квартир.