Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

12.08.2011 у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулось чергове засідання на тему «Шляхи підвищення ефективності надання медичних послуг в умовах обмеженого фінансування».

18.08.2011
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

12.08.2011 10-00 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось чергове  засідання на тему «Шляхи підвищення ефективності надання медичних послуг в умовах обмеженого фінансування».

Галузь охорони здоров’я в Україні потребує глобального реформування. Чітко виражений дефіцит фінансування, неефективний розподіл ресурсів, відсутність механізмів відшкодування вартості ліків привели до значного зниження якості медичної допомоги для населення.

Питання медичного реформування, питання вишукання напрямків, які б забезпечили покращення якості надання медичних послуг, піднімається і в нашому місті.

Саме на засіданні круглого столу 12.08.2011 на тему: «Шляхи підвищення ефективності надання медичних послуг в умовах обмеженого фінансування», всі присутні спільно визначались з напрямками, які б були ефективними у досягненні вказаної мети.

В результаті обговорення було протокольно доручено представникам страхових компаній визначитись та надати свої пропозиції щодо подальшої співпраці в частині проведення в місті роботи по підвищенню страхової культури серед населення та в частині надання благодійної допомоги на придбання медичного обладнання. Дані пропозиції будуть розглянуті на черговому засіданні наради.