Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Управління освіти Южноукраїнської міської ради інформує мешканців міста та всіх зацікавлених осіб щодо наявності та розміщення в місті Южноукраїнськ місць реалізації шкільної форми та шкільного приладдя

11.08.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

На  виконання  наказу Міністерства освіти і науки, молоді та  спорту   України від 01.07.2011 №728 «Про забезпечення товарами шкільного асортименту та  учнівською  формою», листа  управління  освіти  і науки  облдержадміністрації, управління  освіти Южноукраїнської  міської ради інформує мешканців міста та всіх зацікавлених  осіб  щодо  наявності  та  розміщення в місті Южноукраїнськ місць реалізації шкільної  форми та шкільного приладдя.

Для забезпечення потреб мешканців міста у придбанні шкільних товарів функціонують 4 магазини по реалізації книжкової продукції, які розташовані на центральній вулиці міста та в яких в широкому асортименті представлені канцелярські товари, портфелі, сумки, у 2-х з них можна придбати підручники та посібники. Також, канцелярські товари реалізуються в магазинах: «Продукти -160», «Продукти – 233» ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», магазин «Копійка» ТОВ «Торговий дім копійка», магазин «Сільпо» ТОВ «ФУЗЗІ-ФУД», «Крок» та «Крок +» , «Імідж»  відділі канцелярських товарів в магазині «СОМ» та 4-х кіосках, які розташовані на території міста. Крім того, зазначені товари реалізуються на ринках міста: на ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» розміщується 2 павільйони, в яких такі товари реалізуються постійно.

В місті є магазини одягу та взуття, в яких в період підготовки дітей до школи є можливість придбати одяг та взуття для дітей шкільного віку (8 магазинів - розміщені на центральній вулиці міста).

На ринку ТОВ «Титан» розміщується 9 павільйонів (контейнерів), в яких на сьогоднішній день, в період підготовки дітей до школи, щодня реалізується одяг для дітей шкільного віку, також - 5 контейнерів, в яких реалізують взуття. На ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» розміщується 4 павільйони з продажу взуття та 3 павільйони, де можна придбати одяг для дівчаток та хлопчиків шкільного віку.

На ринку ТОВ «Центральний міський ринок» розміщується 1 павільйон, де щодня можна придбати портфелі (сумки) і 1 павільйон, в якому можна придбати одяг та взуття для дітей шкільного віку. Щосуботи на цьому ж ринку додатково розміщується 10-15 торговельних місць, в яких сезонно реалізують товари для школярів.