Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вклад міжнародних донорів у розвиток території

29.06.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

 В приміщенні виконкому Южноукраїнської ради пройшов семінар-консультація «Особливості залучення фінансування від міжнародних донорів для розвитку територій». Він проходив в рамках програми «Бібліоміст», який виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)  підтримки Фундації Білла та Мелінди Гейтс.

Проводила семінар регіональний представник Програми в  Миколаївській області Л. Руденко-Кардаш. На зустріч були запрошені керівники та представники підрозділів виконкому Южноукраїнської міської ради (в т.ч. відділу культури і туризму), а також директорів та працівників бібліотек міста.

Засновники Програми «Бібліоміст» - американці. Її мета –  покращення інформаційного забезпечення  бібліотечних закладів. Програма включає в себе зокрема допомогу бібліотекам у комп’ютеризації і надання доступу до мережі Інтернет. Під час проведення семінару йшлося про втілення Програми у нас в Україні і, зокрема, про підключення до неї міста Южноукраїнськ. Крім того під час зустрічі говорили інші варіанти залучення ресурсів міжнародних донорів для розвитку територій.