Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання громадської ради при міському голові

21.06.2011
Відділ забезпечення депутатської діяльності, зв'язків з громадськістю та ЗМІ

20 червня 2011 року в приміщенні виконкому відбулось чергове засідання громадської ради при міському голові. Темою обговорення  було питання «Толерантність, як основа громадського спокою та суспільного спокою та суспільного благополуччя». Йшлося про узгодження громадської позиції щодо недопущення проявів екстремізму та громадських протистоянь під час відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни 22 червня 2011 року.

Перед представниками громадської міста виступила  голова ради Валентина Бизова. Вона виказала думку про те, що в місті Южноукраїнську чи взагалі сьогодні можливе громадське протистояння з приводу різності поглядів на події Великої Вітчизняної війни та їх оцінки. Тому вона не вважає за необхідне закликати людей до толерантності, бо ця риса присутня южноукраїнцям без того.

Голову ради підтримали всі члени громадської ради. Після чого було обговорено план відзначення чергової річниці, пов’язаної із скорботною для українського народу дати початку Великої Вітчизняної війни.

Голова громадської ради при міському голові Валентина Бизова