Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта -

17.06.2011

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Положення про участь суб’єктів господарювання в утриманні будинків і споруд та прибудинкових територій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та Методики розрахунку участі суб’єктів господарювання в утриманні будинків і споруд та прибудинкових територій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради.

Проект регуляторного акта рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради розроблено з метою врегулювання договірних зобов’язань між надавачами послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій та суб’єктами господарювання.

Підставою для розробки проекту є постанова Кабінету Міністрів України від 20.05.2009  №529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», наказ Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 05.09.2001 №176 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо участі суб’єктів підприємницької діяльності в утриманні будинків і прибудинкових територій». Проект регуляторного акта разом з аналізом впливу регуляторного акта та звітом про базове відстеження результативності регуляторного акту з 17.06.2011 оприлюднюється в інформаційній системі на офіційному сайті міста Южноукраїнську за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці №1 (пр-т Леніна,5) бібліотеці палацу культури «Енергетик».

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проекту в інформаційній системі  на офіційному сайті міста Южноукраїнську за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, вул.. Дружби народів,23, кім.№93 а,б; тел.: 5-56-37, факс: 2-10-57.