Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки земель у зв’язку з продажем

15.06.2011
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

29.06.2011 о 13-00 буде проведено конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки земель у зв’язку з продажем:

- вул. Миру, 14, земельна ділянка площею 0,2681 га.

            Виконання робіт – згідно Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою затвердженою наказом Фонду державного майна України від 25.11.2003 №2100.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 25.11.2003 № 2100.

Претенденти подають конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом  підтверджуючих документів, що містяться в конверті.

До підтверджуючих документів належать:

- заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток №3) до наказу Фонду державного майна України від 25.11.2003 №2100;

- досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема оцінки земельних ділянок;

- письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з експертної оцінки земельних ділянок та підписання звіту про експертну оцінку земельної ділянки, завіреної їхніми особистими підписами;

- відомостей про претендента щодо його практичного досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються, наданих у письмовій формі;

- копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності – претендента;

- копія установчого документа претендента;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної  особи – претендента;

- копія довідки про включення до єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну оцінку земельних ділянок;

- копії ліцензії на виконання земле оціночних робіт, виданої центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів;

- один примірник конверту із зазначенням адреси претендента

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо загальної вартості виконання робіт по кожному об’єкту окремо, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурсні пропозиції щодо терміну виконання робіт: не більше ніж п’ять днів після дати укладання договору на виконання робіт.

Пропозиції щодо терміну виконання робіт слід зазначати в єдиній одиниці виміру-календарних днях. Конкурсну документацію слід подавати до відділу земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради (бул. Цвіточний,9) до 16-00 25.06.2011.

Конкурс відбудеться 29.06.2011 о 13-00 годині за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів,48, зал засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Телефон  для довідок: 5-51-69.