Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День захисту дітей в дитячому садочку №3 "Веселка"

02.06.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

   Дошкільний садочок № 3 «Веселка»  1 червня 2011 року святкував Міжнародний день захисту дітей. До свята підготувалися всі заздалегідь: прийшли святково одягненими, з квітами та кульками й прикрасили свої майданчики.

   Веселі розваги проводилися для  усіх діток. Музичний керівник Бурлєй І.В. провела цікавий захід для діток раннього віку «Малята та звірята», де малюки приймали активну участь: грали в ігри, танцювали, співали пісень. Музичний керівник Самойленко О.С., організувала розвагу «Дитинство – територія миру і щастя»  для дітей дошкільних груп в якій вихованці приймали  участь в конкурсах та естафетах й отримали велике задоволення.

   Вихователь-методист Макогонюк О.А. організувала конкурс малюнка на асфальті «Веселкове літечко прийшло». Кожен маленький учасник дуже старався проявити свою фантазію та уяву, вміння  відобразити та передати емоції й настрій в малюнку. Найкращими стали вихованки старшої «Б» групи Сухорукова Анна і Писаренко Анастасія та Чернишова Дарина з середньої «Б» групи.

   Протягом дня діткам читали твори художньої літератури на тему прав дітей, розігрувалися сценки.

   Свято пройшло цікаво та весело. Всі малюки отримали позитивні емоції  та солодощі.