Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Агітаційний намети в місті

27.05.2011

26 травня 2011 року Южноукраїнською міської політичною організацією «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» по проспекту Леніна, біля магазину «Фокстрот», було встановлено агітаційний намет, агітаційні щити з гаслами: «Режим – руки геть від ТИМОШЕНКО!» та «Янукович - підійми пенсії та зарплати! Вгамуй ціни, бо народ помирає з голоду!». А також було організовано збір підписів громадян міста в підтримку заяви з вимогою від державної влади припинити політичні репресії проти представників опозиції, зокрема Юлії Володимирівни Тимошенко.

Текст заяви:

"Адміністрація Президента України

Копії:

Кабінет міністрів України

Верховна Рада України

Генеральна Прокуратура України

Міністерство внутрішніх справ України

Служба безпеки України

 

ЗАЯВА

Ми, мешканці міста Южноукраїнська Миколаївської області, вкрай стурбовані ситуацією, що склалася останнім часом в Україні.

Країна знаходиться у важкому соціально – економічному стані: стрімке зростання цін; фактичне замороження зарплат, пенсій та інших соціальних виплат; знищення малого та середнього бізнесу. Зростає соціальна напруга в суспільстві. На цьому тлі влада намагається відволікти увагу від нагальних проблем спробами розколоти суспільство суперечливими темами та вдається до політичних репресій

проти представників опозиції, зокрема Юлії Володимирівни Тимошенко.

Ми застерігаємо владу від подальшого нагнітання ситуації, яка може призвести до небезпечного для всіх соціального вибуху.

Висловлюємо рішучій протест репресіям влади проти політичних опонентів та вимагаємо їх припинити.

 

 Мешканці міста Южноукраїнська Миколаївської області: 

..."

 

За словами активістів Южноукраїнської МПО «ВО «Батьківщина», після збору певної кількості підписів заяву буде надіслано до Президента України, Кабінету міністрів України, Верховної ради України, Генеральної Прокуратури, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України.