Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Травневий відпочинок

25.05.2011
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Чарівні барви весни кличуть на природу – поле, річку, парк. Розмаїття травня вабить око, хвилює серце і не може залишити байдужим жодного. Цікаво і змістовно відпочивають вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

14 травня вони активно відпочивали на мальовничих берегах річки Південний Буг. Настрій у всіх був піднесений. Колективні ігри, змагання, чарівні пісні, захоплююча розповідь вихователів про історію рідного краю, заповідні місця «Гранітно-степового Побужжя» - ось яка була програма походу дітей на природу. Краса рідної землі і все, що схвилювало дитячу душу, ввечері розкрилось вихованцями в розповідях та яскравих малюнках.

А 21 травня, як і всі южноукраїнці, вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» святкували День міста. Діти відвідали меморіал Слави, святковий концерт. Радості не було меж, коли вони стали очевидцями зйомок відомої передачі «Караоке на майдані» з ведучим Ігорем Кондратюком. Після цього дітей запросили на безкоштовні атракціони та святкові заходи. Для дітей цей день став справжнім святом!!!