Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Мобільна громадська приймальня політичної партії «Фронт Змін» у м.Южноукроаїнську

12.05.2011

 У Миколаївській області розпочала роботу мобільна громадська приймальня політичної партії «Фронт Змін» розпочала у Миколаївській області масштабну програму «Мобільна громадська приймальня». 11 травня «фронтовики» запросили до спілкування жителів м. Южноукраїнська.

Свої запитання громадяни мали можливість задати депутатам Южноукраїнської міської ради:  Людмилі Рибаковій та Дмитру  Мірошніку, а також депутату облради  Ярославу Індікову та члену Уряду Змін координатору напрямку «Підприємницька ініціатива» Оксані Янишевської.

А о 10 годині на площі біля машинобудівного ліцею  розпочала роботу мобільна приймальня «Фронту Змін». Южноукраїнці  мали нагоду поспілкуватися з депутатами Миколаївської обласної ради та  Южноукраїнської міської ради від партії Арсенія Яценюка наживо, а також почути відповіді на актуальні питання, озвучити нагальні проблеми, запропонувати власні шляхи їх вирішення. В наметі, встановленому тут же, можна було отримати кваліфіковану юридичну консультацію чи оформити доручення своєму депутатові.

Загалом кількість відвідувачів мобільної приймальні становила понад 70 осіб. Практично усі вони залишили свої письмові чи усні запити до депутатів. Жоден з них не лишиться без уважного розгляду та належного реагування.

Мобільна приймальня «Фронту Змін» продовжує свою роботу в області.