Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Круглий стіл» з питань охорони праці

27.04.2011
Відділ забезпечення депут.діяльності, зв'язків з громадськістю та ЗМІ виконавчого комітету ЮМР

27 квітня 2011 року відбувся «круглий стіл» з питань охорони праці.

В роботі «круглого столу» прийняли участь керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Ільясов О.Р., начальник та спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, спеціалісти та інспектори з питань охорони праці підприємств міста.

            Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, начальник відділу праці Філонова О.М. озвучила звернення оргкомітету з підготовки та проведення в Україні в 2011 році заходів з нагоди Дня охорони праці.

            Гут С.С., начальник відділення ВД ФССНВ України в м.Южноукраїнську, зупинилася на проблемах охорони праці, промислової безпеки, професійної патології.

            Керуючий справами Ільясов О.Р., начальник УП та СЗН Легка Л.Ю., начальник відділення ВД ФССНВ Гут С.С. відповіли на питання присутніх.

По закінченню роботи «круглого столу» одноголосно прийнята резолюція: «Соціальним партнерам тримати на постійному контролі дотримання законодавства України про охорону праці, своєчасне проведення на підприємствах навчання та інструктажів, забезпеченням працюючих засобами індивідуального захисту, лікувально-профілактичним харчуванням, молоком, миючими засобами, наданням працівникам пільг і компенсацій, передбачених законодавством.