Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівництвом громадської організації "Союз Чорнобиль України"

21.04.2011
Відділ забезпечення депут.діяльності, зв'язків з громадськістю та ЗМІ виконавчого комітету ЮМР

19 квітня 2011 року відбулася зустріч громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівництвом громадської організації "Союз Чорнобиль України". 

Начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Легка Л.Ю. зупинилася на соціальному захисті громадян , які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та доповіла про підсумки роботи УП та СЗН за 2010 рік та перспективи на 2011 рік.

На численні запитання громадян в ході зустрічі відповіли перший заступник міського голови Куришко Ю.К., начальник управління Пенсійного фонду України в м.Южноукраїнську Вербицька Г.М., начальник УП та СЗН Легка Л.Ю.

Громадян, в основному, цікавили питання щодо пільг на проїзд, допомоги на оздоровлення, пільг на оплату за житлово-комунальні послуги, питання призначення пенсій.