Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Один день з життя загальноосвітньої школи №1

21.04.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради



На паралелі 4-их класів відбулося свято талантів, де учні презентували свої вміння грати на музичних інструментах, співати, танцювати.  Були представлені роботи юних художників, майстрів по плетінню соломкою, вишиванки та витинанки. Майбутні спортсмени презентували свої нагороди та розповіли про свої досягнення у плаванні, легкій атлетиці, боксу. Свято, яке проводила педагог-організатор Дмитраш Л.І., виявилося  яскравим та незабутнім.

 

 

На паралелі 6-их класів відбувся виховний захід, присвячений 1025 -  річчю хрещення Київської Русі. Від вчителя історії Остапюк Г.С. учні дізналися про цю важливу історичну подію та її значення для українців. Захід супроводжувався переглядом відеофільму «Русь хрещена».


В рамках сімейного виховання на паралелі 8-их класів відбувся виховний захід «Берегиня роду людського», присвячений жінці, матері.В рамках сімейного виховання на паралелі 8-их класів відбувся виховний захід «Берегиня роду людського», присвячений жінці, матері. Батьки учнів, що були присутні на заході, почули багато теплих слів-привітань батькам, зокрема бабусям, матерям, дівчатам. На заході звучали народні пісні, інсценізувалися українські твори. Захід підготували класні керівники 8А.та 8Б  Мухіна І.М. та Мустратова О.М.


 Учні 4Б та 4А класів відвідали міський музей на Меморіалі Слави. Прийшли задоволені і вражені від побаченого і почутого.