Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нарада з перевізниками з питання безкоштовного перевезення пільгової категорії громадян та механізму його вирішення

08.04.2011
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

07 квітня 2011 року під головуванням міського голови Стуліна А.М. відбулася нарада з перевізниками з питання безкоштовного перевезення пільгової категорії громадян та механізму його вирішення. На нараді також були присутні: перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Куришко Ю.К., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Качко С.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Легка Л.Ю., заступник начальника управління Заболотна Л.В., перевізники –  Мельник В.І. та Цимбал М.В.

 

Розглядали питання щодо відшкодування витрат перевізників за безкоштовне перевезення пільгової категорії громадян.

Вирішили:

- для визначення фактичної кількості пільговиків, які користуються міським та приміським транспортом, з 08.04.11 до кінця квітня перевізники будуть здійснювати пільгові перевезення по формі 2-пільга, в якій зазначається ПІБ пільговика № посвідчення, яке дає право на пільговий проїзд;

- здійснювати пільгове перевезення за фактичною кількістю пільговиків в межах планових призначень, доведених державним бюджетом місту, а у разі закінчення лімітів, перевезення припиняються до надходження додаткових планових призначень.