Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нові призначення

08.04.2011

Рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.03.2011 № 165 призначено на посаду керуючого справами виконавчого комітету міської ради Олександра Ільясова. 

- Олександре Раїсовичу, с чого почалася Ваша робота на посаді керуючого справами виконавчого комітету?

- Робота почалася з впорядкування роботи виконавчого комітету, безпосередньо - з розроблення нового Регламенту виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, змін та доповнень до положень про відділи та підготовки посадових інструкцій працівників у звя’зку з проведеною реорганізацією.

«Кадри вирішують все» - це не нова, але правдива думка, тому в перший день своєї роботи я познайомився з керівниками та спеціалістами відділів, які підпорядковуються керуючому справами виконавчого комітету.  

- На що буде направлена Ваша робота у виконавчому комітеті міської ради в першу чергу?

- Продовжуючи попередню думку, хочу зазначити, що я як частина команди міського голови, буду спрямовувати свою діяльність на удосконалення роботи відділів та управлінь, на безумовне виконання рішень міської ради, її виконавчого комітету, розпоряджень та доручень міського голови. Також сподіваюся на тісну та плідну взаємодію з депутатським корпусом, зокрема головами постійних комісій.

Перші кроки вже зроблено: на цьому тижні за результатами обговорення з міським головою було запропоновано створити кадрову комісію при виконавчому комітеті, яка буде передбачати відбір кадрів, забезпечення кадрового резерву та просування по службі посадових осіб місцевого самоврядування. Роботи попереду багато.

 - Ви  - депутат міської ради, голова постійної комісії з питань дотримання законності, правопорядку, роботи засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики, а сьогодні ще й посадова особа місцевого самоврядування. Чи не буде складно Вам суміщати такі важливі напрямки діяльності? 

- На мою думку, робота у виконавчому комітеті  тісно пов’язна c депутатською діяльністю та буде допомагати у вирішенні багатьох питань, які ставлять  передо мною виборці.

 - Як мешканці нашого міста можуть потрапити до Вас на прийом? 

- Я веду прийом громадян кожного першого та третього понеділка  щомісяця, з 14.00 до 18.00 в приміщенні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Дружби народів, 48, кабінет 15. Мій робочий телефон 55573.

 

Бесіду вела Ярослава Нікітіна