Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звернення депутатів Южноукраїнської міської ради до мешканців міста

31.03.2011

ШАНОВНІ  ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

                Все  ближче  до нас священне свято народної мужності і звитяги, день нашого національного тріумфу, символ  доблесті і героїзму  - ДЕНЬ   ПЕРЕМОГИ. 

                Щороку свято 9 травня слугує нагадуванням: немає більшої цінності, ніж  радість життя на вільній землі. Понад шість десятиліть тому відгриміли останні постріли війни, яка залишила по собі зруйновані міста, скалічені долі,обірвала життя мільйонів людей. Немає поряд і багатьох з тих, хто відстоявши свободу і незалежність Батьківщини,повернувся у післявоєнну розруху, мужньо подолав усі тяготи, відновив   зруйновані місті і селища. 

                Та дуже прикро усвідомлювати,що сьогодні  багато ветеранів, які вибороли нашу свободу, підняли країну з руїн, так і не мають комфортної та забезпеченої старості. 

                В Южноукраїнську проживають 518 учасників   бойових дій та ветеранів Великої Вітчизняної війни. Саме на допомогу цим людям були спрямовані кошти, зібрані протягом 2010 року  городянами міста в рамках загальноміської акції "Ветеран". 

                Свою вдячність та повагу до ветеранів війни кожен   з нас може  виразити особистою участю в акції "Ветеран", яка продовжується і в 2011 році. Кошти можна  перерахувати на рахунок міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил (р/р   26008301460212  МФО  326427, код  24782651).

Пам'ятаймо, нас всіх зігріває незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги до щоденних добрих справ, тож відкрити своє серце для співчуття, об'єднатися навколо істинних і вічних цінностей – наш обов'язок перед  поколінням героїв.

Закликаємо вас, шановні южноукраїнці, взяти участь у благодійній акції "Ветеран". Акція триває до 9 травня 2011 року.