Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

30.03.2011
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

            Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради  „Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 27.08.2010 №1359 „Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська”, який розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради.

            Цим рішенням передбачається у Правилах благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська скасувати розділ ХІІ „Порядок надання Дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення”. 

            Підставою для розробки проекту є Закони України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про благоустрій населених пунктів”, „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2010 №725 „Про затвердження переліку певних дій щодо провадження господарської діяльності або видів господарської діяльності, які не можуть провадитися на підставі подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства”, від 21.05.2009 №526 „Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності”, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 15.12.2010 №449-р „Про забезпечення виконання вимог Законів України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” та „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, рішення Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 №72 „Про призупинення дії розділу ХІІ рішення Южноукраїнської міської ради від 27.08.2010 №1359 „Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська”. 

            Проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу та звітом про базове відстеження його результативності 30.03.2011 оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою:www.akts.yujnoukrainsk.mk.ua/showdoc/585/ , в міській бібліотеці № 1 та бібліотеці ПК «Енергетик».

            З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, вул. Дружби народів, 48, каб. №14, бул. Цвіточний, 9, 1поверх (відділ сприяння підприємництву).

            Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акта, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнськ.      

            Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді  за адресою: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб.14, бул. Цвіточний, 9, 1поверх (відділ сприяння підприємництву), тел.: 2-79-69; 5-62-00,  факс 2-15-47.