Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В 2011 році Україна головує в Комітеті Міністрів Ради Європи

22.03.2011

В 2011 році Україна головує в Комітеті Міністрів Ради Європи.

В зв’язку з цим Делегація України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні проводять навчально-ознайомчий візит представників Миколаївської області з 5 по 16 червня 2011 по маршруту: Краків (Польща) – Братислава (Словакія) – Відень (Австрія) – Мюнхен (Німеччина) – Страсбург (Франція) – Женева (Швейцарія) – Барселона (Іспанія) – Венеція (Італія) – Будапешт (Угорщина).

Учасники візитів мають унікальну можливість ознайомитись з роботою штаб-квартир Ради Європи, Європейського суду з прав людини, Європарламенту (Страсбург), ООН (Женева).

Ці спільні програми розроблені та рекомендовані для керівників підрозділів органів місцевого самоврядування та місцевих адміністрацій; депутатів всіх рівнів, голів міських, селищних, сільських рад; помічників-консультантів депутатів; керівників організацій промислового та аграрного виробництва, які співпрацюють з владою. 

По всіх питаннях стосовно підготовки та збору документів членів делегацій звертатися до Самохіна Олександра Володимировича – радника заступника голови облдержадміністрації. 

Тел./факс: (0512) 37 62 80, (0512) 58 24 59, моб.тел.: 050 394 67 69.

E-mail: santiohin@mksat.net.