Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території міста Южноукраїнська»

16.02.2011
Управління розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про рекламу», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради.
Підставою для розробки проекту є Закони України «Про місцеве самоврядування», «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», постанови Кабінету Міністрів від 9.09.2009. № 968 «Про внесення змін до Типових правил розміщення зовнішньої реклами».
Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 16 лютого 2011 року оприлюднений на офіційному сайті міста www.yuzhnoukrainsk.mk.ua, в інформаційній системі «АМУ - Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою: www .auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, міській бібліотеці №1 та бібліотеці ПК «Енергетик».
Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста www.yuzhnoukrainsk.mk.ua, в інформаційній системі «АМУ - Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою: www .auc.org.ua/yuzhnoukrainsk.
Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, тел.: 5-51-63, факс 5-51-69.