Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Методичне об‘єднання для завідуючих та вихователів-методистів ДНЗ міста

16.02.2011
Управління бзперервної освіти і науки Южноукраїнської міської ради
14 лютого 2011 року в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка» відбулося методичне об‘єднання для завідуючих та вихователів-методистів ДНЗ міста. 
    Завідуюча ДНЗ №3 Сучкова О.В. ознайомила присутніх з функціями та сучасними технологіями управління педагогічним колективом ДНЗ. Вихователь – методист Радіонова Г.Г. провела з вихователями цікавий та актуальний круглий стіл на тему 
«Статеве виховання дошкільників» (бо на сьогодні перед дошкіллям стоїть нагальна потреба – викорінити принцип безстатевого виховання дітей). Мета цієї форми роботи – сприяти розвитку у педагогів прагнення до самоосвіти, до педагогічної праці, до розширення й поглиблення психолого-педагогічних знань; формувати готовність та вміння реалізувати завдання статевого виховання відповідно до вимог Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».  

 Слухачі методичного об‘єднання активно обговорили проведений захід та обмінялися думками стосовно статевого виховання дітей дошкільного віку в ДНЗ під чітким керівництвом методиста УБОіН Малахової Т.М..
Було прийняте відповідне рішення щодо продовження роботи з даного питання відповідно до Державної базової програми розвитку «Я у Світі».
Педагоги схилилися до одностайної думки, що батькам в даному питанні відводиться основна місія .