Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

16.02.2011
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

14.02.2011 року відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання пройшло за головуванням міського голови Стуліна А.М.
На засідання були запрошені керівники підприємства боржників із виплати заробітної плати ВАТ «Юженергобуд», ДП «Світанок» ТОВ «ЦМР», ТОВ «Тунельспецбуд», ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж», ЮУ ВП ДП «Тепличний комбінат».
Присутні:
- директор ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» Аляутдінов Х.А.
- директор ЮУ ВП ЮУ «Тепличний комбінат» Більський В.І.

На засіданні розглянуті наступні питання:
1. Інформація про заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста станом на 01.02.2011 та про роботу проведену з метою погашення заборгованості.
2. Про стан призначення розпорядника майном ТОВ «Кристина і Ко».
3. Про виконання проваджень щодо примусового стягнення заборгованості із заробітної плати ТОВ «Кристина і Ко».
4. Про підсумки роботи тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат м. Южноукраїнськ за 2010 рік
5. Про затвердження плану роботи тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат на І півріччя 2011 року.

Прийняті рішення:
1. Управлінню праці та соціального захисту населення продовжувати проведення щоденного моніторингу із виплати заробітної плати міста на підприємствах міста, як засіб контролю за станом виплати заробітної плати та погашення заборгованої заробітної плати
2. Підготувати проект листа до Кабінету Міністрів України, щодо перегляду генеральної підрядної організації в енергобудівельному комплексі міста Южноукраїнськ.
3. Членам комісії, керівникам цільових фондів на наступні засідання надавати довідки перевірок підприємств боржників.
4. Фінансовому управлінню та Южноукраїнської ОДПІ на наступне засідання комісії надати інформацію щодо механізму сплати податку з доходів фізичних осіб.