Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ 2011»

28.01.2011
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради»

«ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ  2011»

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради доводить до відома, що в 2011 році Україна головує в Комітеті Міністрів Ради Європи. В зв’язку з цим Делегація України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні проводить навчально-ознайомчий візит представників Миколаївської області з 25 березня по 4 квітня по маршруту: Будапешт (Угорщина) – Відень (Австрія) – Венеція (Італія) – Цюріх – (Швейцарія) – Страсбург (Франція) – Мюнхен (Німеччина) – Краків (Польща).

Учасники візитів мають унікальну можливість ознайомитись з роботою штаб-квартир Ради Європи, Європейського суду з прав людини, Європарламенту (Страсбург).

Ці спеціальні заходи розроблені та рекомендовані для керівників підрозділів органів місцевого самоврядування та місцевих адміністрацій; депутатів всіх рівнів, голів міських, селищних, сільських рад; помічників-консультантів депутатів; керівників організацій промислового та аграрного виробництва; приватних підприємців.

Вартість участі у програмі враховуючи головні витрати (проїзд, відпочинок та харчування у готелях, візи, страховки, основна та екскурсійна програма) складає 700Є.

Звертаємо увагу, що склад делегації – обмежений! Кінцевий термін подачі документів 7 лютого 2011 року за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 3.

Збір та підготовку документів членів делегації здійснює Самохін Олександр Володимирович – радник заступника голови обласної державної адміністрації,                 тел./факс: 0512-37-62-80; 0512-58-24-59; м.т.: 050-394-67-69; Е-mail: samohin@mksat.net 

Інформацію про перелік документів, який є обов’язковим для отримання візи, та перелік необхідного у поїздці до Ради Європи (Страсбург, Франція) можна отримати у відділі підприємництва управління економіки Южноукраїнської міської ради, тел. 5-62-00.