Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на послуги з вивезення твердих

30.12.2010
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на послуги з вивезення твердих побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційне об'єднання", розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.
Проект передбачає встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційне об'єднання".
Підставою для розробки проекту є Закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житлово – комунальні послуги", постанова Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 "Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів"
Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 30.12.2010 оприлюднено в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК „Енергетик”.
З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. №№ 12,16, тел. 5-62-86, 5-57-78.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня цього повідомлення на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 12,16, тел. 5-62-86, 5-57-78, факс 2-15-47.