Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання Авторської школи в дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка»

30.11.2010
Управління безперервної освіти і науки Южноукраїнської міської ради

25 листопада 2010 року у дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка» відбулося засідання Авторської школи, яка функціонує на рівні міста третій рік.
Метою засідання було розкриття творчої діяльності вихователя, здатності дивуватися і пізнавати, знаходження рішень в нестандартних ситуаціях, відкриття нового та глибоке усвідомлення досвіду роботи з дітьми.
На засіданні були присутні вихователі від ДНЗ №2,3,6,8, ЦРД «Гармонія», методист управління безперервної освіти і науки Малахова Т.М. та вихователі-методисти закладу № 8 Омельченко Т.М., Петросян М.Р.
Під час засідання вихователь-методист Омельченко Т.М. розкрила тему підвищення педагогічної творчості вихователя, який знаходиться в педагогічному пошуку нового та впроваджує новинки у роботі з дітьми. Адже всім відомо що тільки творчий педагог може виховати творчу особистість.
Керівник Авторської школи вихователь Дряміна Л.В. провела тренінг з педагогами «Від творчого педагога до творчої дитини» на якому вдосконалювала творчі здібності педагогів, викликаючи інтерес до проблеми використання передових освітньо-виховних технологій розвитку творчості педагогів та дітей.
Слухачі школи активно приймали участь у засіданні , під час роботи розв'язували творчі завдання в центрах діяльності за програмою «Крок за кроком», генерували ідеї , висловлювали свої думки та презентувати свої роботи.
Вихователі позитивно відгукнулися про роботу Авторської школи, адже було багато цікавих родзинок , які можна використати у подальшій роботі з дітьми.
Роботу Авторської школи було оцінено як дієву та ефективну.