Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

05.11.2010

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів за проведення періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку води, у тому числі їх демонтажу, транспортування та монтажу після повірки, які надає приватний підприємець Врагов В.А.”, розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.
Проект передбачає встановлення тарифів за проведення періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку води, у тому числі їх демонтажу, транспортування та монтажу після повірки, які надає приватний підприємець Врагов В.А.
Підставою для розробки проекту є Закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житлово – комунальні послуги", постанова Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 „Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”.
Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 04.11.2010 оприлюднено в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК „Енергетик”.
З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. №№ 12,16, тел. 5-57-78, 5-62-86.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня цього повідомлення на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 12,16 тел. 5-57-78, 5-62-86 , факс 2-15-47.