Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Доходи населення у січні - червні 2010 року

13.08.2010
Відділ статистики у Кривоозерському районі

За даними відділу статистики у Кривоозерському районі середньооблікова кількість штатних працівників по району (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та зайнятих у фізичних осіб-підприємців) за січень–червень 2010 року становила 2,7 тис.осіб, фонд оплати праці штатних працівників складав 26,4 млн.грн.
Середньомісячна заробітна плата штатного працівника (на підприємствах, установах, організаціях та відокремлених підрозділах з кількістю найманих працівників 10 осіб та більше), складала 1656,55 грн., що на 87,4% вище законодавчо встановлених державних соціальних гарантій (рівня мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатної особи) – по 884 грн.).
За січень–червень 2010 року середньомісячна заробітна плата штатного працівника по Кривоозерському району була нижча за середній показник по Миколаївській області на 18,1%. В порівняні з сусідніми районами: на 1% менша ніж у Врадіївському та на 23,1% вища ніж у Первомайському районах.
В районі, станом на 1 липня 2010 року, все ще існує таке негативне явище як заборгованість із виплати заробітної плати на одному підприємстві сільського господарства.