Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

20.05.2010
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюються розроблені управлінням економіки Южноукраїнської міської ради проекти рішень Южноукраїнської міської ради:
• «Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2009 № 1042 «Про встановлення ставок ринкового збору та затвердження Положення про ринковий збір»;
• «Про встановлення ставок збору за право використання місцевої символіки та затвердження Положення про збір за право використання місцевої символіки».
Проекти передбачають:
• внесення змін до діючого Положення про ринковий збір, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.06.2009 №1042, в частині зміни строків перерахування до міського бюджету коштів, отриманих від сплати ринкового збору, адміністрацією ринків або органом, уповноваженим на це, за окремим рішенням Южноукраїнської міської ради;
• запровадження на території міста Южноукраїнська збору за право використання місцевої символіки, встановлення його ставок та затвердження Положення про збір за право використання місцевої символіки.
Підставою для розробки проектів є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про систему оподаткування», «Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Указ Президента України від 28.06.1999 № 761 «Про впорядкування механізму сплати ринкового збору», Декрет Кабінету Міністрів України «Про місцеві податки і збори».
Проекти разом з аналізами регуляторного впливу з 20.05.2010 оприлюднюються в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК «Енергетик».
З проектами та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. № 12, 16, тел. 5-57-78, 5-62-86.
Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаних проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення проектів в інформаційній системі «АМУ – Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою: www .auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань протягом місяця з дати оприлюднення проектів в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 12,16, тел. 5-57-78, 5-62-86, факс 2-15-47.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради