Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У місті атомників зібрано 180 тис. грн. на допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни

11.05.2010
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

У Южноукраїнську триває загальноміська добродійна акція "Ветеран", ініційована колективом ВП "Южно-Українська АЕС" на початку березня 2010 року. У ній беруть участь юридичні та фізичні особи, державні організації й установи. Кошти перераховуються на спеціальний рахунок міської Ради ветеранів. Станом на 6 травня, сума зібраних коштів склала близько 180 тис. грн. Більше 150 тис. з них перераховано колективом Южно-Українського енергокомплексу. На даний момент у акції  взяло участь понад 5 тисяч його працівників.

Гроші збираються на допомогу учасникам бойових дій і ветеранам Великої Вітчизняної війни. Із зібраних у рамках акції коштів вирішено виплатити матеріальну допомогу (від 500 до 1000 грн.) малозабезпеченим учасникам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій і вдовам учасників бойових дій - усього 211 ветеранам. Кошти, що залишилися, будуть акумульовані на спеціальному рахунку, що дасть можливість створити в Южноукраїнську своєрідний цільовий фонд для надання допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Акція не завершилася. Кожен охочий і надалі може перерахувати гроші зі своєї заробітної платні на допомогу людям, що пройшли воєнне лихоліття та захистили планету від фашизму.