Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Викиди шкідливих речовин у атмосферу від стаціонарних джерел забруднення по місту Южноукраїнську за січень–червень 2009 року

13.08.2009
Відділ статистики у місті Южноукраїнську

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–червні 2009 року підприємствами, організаціями, установами, які мають стаціонарні джерела викидів забруднювальних речовин в атмосферне повітря та взяті на облік у галузі охорони атмосферного повітря, викинуто в атмосферу від усіх джерел забруднення 31,2 тонн забруднювальних речовин, що на 45% менше, ніж за відповідний період минулого року. Викиди забруднювальних речовин в атмосферне повітря в середньому одним підприємством міста складали 8 тонн.
Щільність викидів по місту Южноукраїнську у розрахунку на квадратний кілометр території склала 1299 кг (у січні–червні 2008 року – 2360 кг). Всього по Миколаївській області цей показник склав 506 кг, в обласному центрі – 19567 кг.
Викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення у розрахунку на одну особу населення міста Южноукраїнська складали 1 кг (у Вознесенську – 3 кг, Первомайську – 2 кг), в середньому по Миколаївській області – 10 кг.