Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

25 червня відбулася 59 сесія міської ради п`ятого скликання.

26.06.2009


25 червня відбулася 59 сесія міської ради п`ятого скликання.  
Розглянуто 28 питань, прийнято – 21 рішення.
Прийняті рішення про введено в дію з 01.01. 2010 року:
• ставки єдиного податку для суб`єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб на території м.Южноукраїнська На всі види діяльності установлено ставку у максимальному розмірі – 200 грн.
• ставки фіксованого податку на здійснення торговельної діяльності на ринках міста Южноукраїнська. На всі види діяльності ставку установлено у максимальному розмірі – 100 грн.
• вартості торгового патенту на здійснення торговельної діяльності та діяльність з надання побутових послуг на території м.Южноукраїнська – 160 гн.
• Діючі ставки ринкового збору підвищенні на динаміку збільшення мінімальної заробітної плати за період з 01.10.2007 по 01.12.2009 – 145,4, але не більше максимальної ставки. Для фізичних осіб – 2,55грн., юридичних осіб – 10,20грн.
Розмір торгових місць не переглянуто.
З метою забезпечення захисту людей від шкідливого впливу тютюнового диму в громадських місцях, обмеження доступу до них дітей та молоді міською радою прийняте рішення про впорядкування реалізації і вживання тютюнових виробів на території міста Южноукраїнська.
Внесені доповнення до Правил торгівлі на ринках м.Южноукраїнська, згідно з якими на ринках міста заборонено продаж знарядь добування тварин.
Внесені зміни та доповнення до Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста .
Прийняті рішення про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою та продовження терміну договору оренди.
Заслухано звіт тимчасової контрольної комісії по перевірці фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Торгово-сервісний дім». Звіт взято до відома.
Рішенням ради створено нове комунальне підприємство «Південсервіс», мета діяльності якого – врегулювання порядку передачі в оренду майна, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
Прийняті рішення будуть розміщенні на офіційному сайті міста (yujnoukrainsk.mk.ua) та надані до міської бібліотеки №1 та ПК «Енергетик».