Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІСТА

03.06.2009

“День захисту дітей” – чудове свято дитинства, яке весело та святково пройшло в міських дошкільних навчальних закладах №2,3,6,8,9. Було море посмішок, завзяття, сміху, веселощів – і прихід довгоочікуваного Літа!
  В дошкільному навчальному закладі №3 “ВЕСЕЛКА” пройшов день Літа і Малят.
  Під ритмічну мелодію на свіжому повітрі розпочалася «Весела гімнастика», яку робили вихованці разом з батьками. Клоун КЛЬОПА під час сніданку почастував малюків соком та цукерками. Потім всі малятка садочку прийняли активну участь у конкурсі малюнку на асфальті “Щасливе дитинство”. Вони з задоволенням, старанно виводили кольоровими крейдою, втілюючи свої мрії, бажання та бачення світу у малюнок.
  Музичні керівники Самойленко О.С., Бурлєй І.В., фізкерівник Єльнікова Л.О. та педагоги підготували музично-розважальну програму “День захисту дітей”. Тут сонячні промінчики розбудили “сонячних зайчиків”, на зелені луки підстрибуючи, випереджаючи один одного повиплигували кумедні жабенятка, які звеселили всіх своїм співом. А в такт їм заграли різнокольоровими спідничками веселі дзвіночки. Володар морів і океанів Нептун пограв з дітками в веселі ігри, а клоун навчив фокусам. Малюки співали пісень, танцювали таночки, розповідали віршики й жартували.
  Протягом дня проходили цікаві ігри та конкурси, екскурсії до парку та Казкового містечка.
  І саме цього дня до садочку завітав справжнісінький їжачок. Малюки були в такому захоплені, що аж верещали від задоволення.
  Сьогоднішнє свято – це справжня веселка, бо весело навкруги, й радісно зустрічати Літечко і свято Дитинства!