Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В дошкільному навчальному закладі №3 «Веселка» урочисто пройшли випускні ранки

25.05.2009

  В дошкільному навчальному закладі №3 «Веселка» урочисто пройшли випускні ранки. 
Дітей старшої Б групи до себе в гості запросила Королева Знань, а що б їх шлях був швидким вона подарувала їм корабель під назвою «Дитинство», на якому юні мореплавці і відправилися в морську подорож.
  В дорозі їм зустрінуться неочікувані казкові герої, багато випробувань, труднощів. І для того, що б здолати всі пригоди, діти узяли з собою пісні, танці і веселий настрій. 

  Корабель «Дитинство» зайшов у води Сонного моря, де казкова чарівниця намагалася приспати весь екіпаж корабля, але юні мореплавці встояли перед злими чарами. Розгніваний Нептун направив на судно та непрошених гостей страшний шторм, але і тут стійкий екіпаж впорався з управлінням корабля.
  Під час подорожі до Королеви Знань, корабель пришвартувався до Незалюдненого острову, для того, щоб поповнити запаси води та їжі, але і там їх чекав неочікуваний сюрприз- острів виявився заселеним, на ньому мешкав веселий П'ятниця. Він навчив дітей стріляти з лука, лазити по пальмах і танцювати веселий танець «Тумба-Юмба». Попрощавшись з П'ятницею, юні мореплавці відправилися далі …
  Їх подорож наближалася до кінця, коли раптом несподівано на горизонті з'явився острів «Скарбів», а там де скарби - чекай піратів! Побоювання виявилися не марними… Капітан корабля і екіпаж опинилися в полоні у жорстоких піратів, але і в цій ситуації не розгубилися кмітливі мореплавці, вони прогнали піратів, оволоділи скарбами і щасливо дісталися до Королеви Знань. Вона була дуже рада зустріти таких сміливих, відважних та розумних дітей – майбутніх школярів!
  Випускний бал старшої «А» групи розпочався під тріумфальні звуки фанфар та неперевершеного вальсу І.В.Штрауса. Вони наповнювали залу і душа тремтіла. Випускники кружляли з Феєю у танку, дівчатка в пишних сукнях, хлопчики – як справжні кавалери – у краватках під чаруючі мелодії Віденського Вальсу. 
  А потім подорож до країни Ляльок, яка подарувала майбутнім школярикам веселі, запальні таночки, живих ляльок та іграшкові подарунки. Далі зустріч з Трьома Товстунами, яких діти навчили добру, ввічливості і чемності.А скільки веселих хвилинок, гумору подарувала випускникам Країна Дивовижних Мрій! Казковий Джин Хотабич для кожного приготував чарівну зірочку, яка здійснила мрію вихованців.
  «До побачення дитячий садок!» - «Здрастуй, школо!» - співали дружно діти, а вихователі та батьки не могли стриматися від сліз. А у шкільному дзвоні вчувалося: «Щасливої дороги малята! Хай вам щастить!»