Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація про звернення громадян, які надійшли до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради в січні-квітні 2009 року.

19.05.2009

За січень-квітень 2009 року до виконавчого комітету міської ради надійшло 123 звернення, що на 40 звернень менше, ніж у аналогічному періоді минулого року. 
 За звітний період міським головою,секретарем міської ради, заступниками міського голови та керуючим справами проведено 57 особистих прийомів, під час яких надійшло та розглянуто 59 звернень.
У порівняні з аналогічним періодом минулого року зменшилася кількість звернень з житлових питань 22 (46), соціального захисту 9(11), праці 5 (9). У той же час збільшилася кількість питань житлово – комунального напрямку – 35 (23), забезпечення законності та охорони правопорядку - 6 (1), охорони здоров’я – 4 (2), Кількість звернень з питань освіти та вихованні дітей – 1, залишається на тому ж рівні.
Всього протягом січня – квітня 2009 року до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради звернулося 429 громадян, з урахуванням колективних звернень.
Значна кількість звернень надійшла від найбільш незахищених верств населення: учасників бойових дій, учасників війни, інвалідів, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС пенсіонерів, багатодітних сімей. У своїх зверненнях заявники просять допомогти у вирішенні питань надання та покращення житлових умов, ремонту житлового фонду, надання соціальних допомог, забезпечення лікарськими засобами, перевезення на садово-городні ділянки, влаштування поручнів та пандусів.
Колективних звернень у звітному періоді надійшло 16, кількість повторних звернень –2, за аналогічний період минулого року 19 та відповідно 1.
У колективних зверненнях мешканці порушують питання реконструкції торгівельних павільйонів на території ринку ТОВ «Тітан», ремонту житлового фонду міста, пільгового перевезення на садово-городні ділянки, встановлення лавок біля будинку, незгоди з підвищенням тарифів на комунальні послуги, будівництвом будівлі комерційного призначення у дворі будинків, закриттям сміттєкамер у будинку та інші. 
 Вирішено позитивно, на користь заявників 14 звернень, на 100 надані роз’яснення , 6 звернень знаходиться на контролі, 3 звернення - анонімні, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» не розглядалися .