Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання міської робочої групи з питань погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення для населення

03.04.2009
ВЗГО та ЗМІ виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

2 квітня 2009 року о 11.00 відбулось засідання міської робочої групи з питань погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення для населення. Розглядалися два питання.
  Міський голова Кичак В.Л. доповів про стан виконання Постанови КМУ від 05.03.09р. №193 «Про затвердження Порядку перерахування у 2009 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення, що вироблялися, транспортувалися і постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії, послуг з водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися або погоджувалися відповідними органами державної влади чи органами місцевого самоврядування».
  По другому питанню головний бухгалтер КП ТВКГ проінформувала членів комісії про обсяги заборгованості КП ТВКГ перед ДП НАЕК «Енергоатом» (ВП ЮУ АЕС) за придбані теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення.  
  Комісією одноголосно вирішено узгодити обсяги заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення, що вироблялися, транспортувалися і постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю тарифів фактичній вартості цих послуг.