Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу комунальному підприємству «Теплопостачання та водо – каналізаційне господарство» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування для складування неділових відходів в районі гаражного кооперативу «Мотор» у  місті Южноукраїнськ Миколаївської області

15.06.2020

від  “___” _______ 2020   № _________                           

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Теплопостачання та водо–каналізаційне господарство» 
на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування 
для складування неділових відходів в районі гаражного кооперативу «Мотор» у місті Южноукраїнськ Миколаївської області

 

Розглянувши заяву директора комунального підприємства «Теплопостачання та водо – каналізаційне господарство» Миськів О.О. від 26.05.2020 (додається), враховуючи, що діяльність підприємства пов’язане з постійною виїмкою ґрунту та асфальтно – бетонних залишків, та відсутність у підприємства визначеної території для їх складування, з метою недопущення несанкціонованого складування неділових ґрунтів на території міста Южноукраїнськ, відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Теплопостачання та водо – каналізаційне господарство» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування для складування неділових відходів в районі гаражного кооперативу «Мотор» у  місті Южноукраїнськ Миколаївської області, орієнтовною загальною  площею 1,0000 га, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

2. Комунальному підприємству «Теплопостачання та водо – каналізаційне господарство» виготовити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Комунальному підприємству «Теплопостачання та водо – каналізаційне господарство» подати на розгляд та затвердження проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.