Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу громадянину України Афендікову Олександру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для утримання та обслуговування індивідуальних житлових будинків на вулиці Прокоф’єва, 20-и у місті Южноукраїнську Миколаївської області

15.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ______2020   № __________ 

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу громадянину України Афендікову Олександру Анатолійовичу
на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову
оренду для утримання та обслуговування індивідуальних житлових будинків 
на вулиці Прокоф’єва, 20-и у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянина України Афендікова О.А. від 13.05.2020 (додається), відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл громадянину України Афендікову Олександру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 10 років для утримання та обслуговування індивідуальних житлових будинків на вулиці Прокоф’єва, 20-и  у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 0,0272 га, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Громадянину України Афендікову Олександру Анатолійовичу виготовити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Громадянину України Афендікову Олександру Анатолійовичу подати на розгляд та затвердження Южноукраїнській міській раді проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4, Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.