Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Радька О.О. цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (код згідно КВЦПЗ – В.02.01.) на «для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування» (код згідно КВЦПЗ - В.03.13.) на вулиці 300-річчя Костянтинівки у 6-му мікрорайоні м.Южноукраїнська

15.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ______ 2020   № __________

__________сесії __________скликання

 


Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває
у власності громадянина України Радька Олексія Олександровича цільове призначення якої
змінюється з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель
і споруд (присадибна ділянка)» (код згідно КВЦПЗ – В.02.01.) на «для будівництва та
обслуговування будівель закладів побутового обслуговування» (код згідно КВЦПЗ - В.03.13.)
на вулиці 300-річчя Костянтинівки у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянина України Радька О.О. від 10.06.2020 (додається), беручи до уваги проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Радька Олексія Олександровича цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (код згідно КВЦПЗ – В.02.01.) на «для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування» (код згідно КВЦПЗ - В.03.13.) на вулиці 300-річчя Костянтинівки у 6-му мікрорайоні  міста Южноукраїнська Миколаївської області, розроблений сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Р.В., враховуючи витяг з  Державного   реєстру   речових  прав  на  нерухоме  майно про реєстрацію права власності  від 08.08.2018 № 133573491, відповідно до ст. ст. 12, 19, 20 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Радька Олексія Олександровича цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (код згідно КВЦПЗ – В.02.01.) на «для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування» (код згідно КВЦПЗ - В.03.13.) на вулиці 300-річчя Костянтинівки у 6-му мікрорайоні  міста Южноукраїнська Миколаївської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки на вулиці 300-річчя Костянтинівки, загальною   площею  0,1 га,   кадастровий   номер: 4810800000:02:002:0049, яка перебуває  у  власності  громадянина України Радька Олексія Олександровича,  з «для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка)» (код згідно КВЦПЗ – В.02.01.) на  «для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування» (код згідно КВЦПЗ - В.03.13.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

  Міський голова                                                                В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.