Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс»  на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини  земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту для передачі  в суборенду під будівництво та обслуговування  торгівельно – виставкового центру  на вулиці Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області

12.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2020  № _________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» 
на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини 
земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту для передачі 
в суборенду під будівництво та обслуговування  торгівельно – виставкового центру 
на вулиці Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» від 24.04.2020, беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від ________ №_____ «Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» на передачу частини земельної ділянки в суборенду за адресою: вулиця Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області» та Інвестиційний договір щодо реалізації Інвестиційного проєкту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» від 26.04.2017, відповідно до ст. ст. 12, 19, 93 Земельного кодексу України, ст. 8 Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту для передачі в суборенду під будівництво та обслуговування торгівельно – виставкового центру на вулиці Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 1,0 га, із категорії земель -  землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування  будівель ринкової інфраструктури, кадастровий номер земельної ділянки: 4810800000:04:004:0009.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту у двох оригінальних примірниках.

3.  Товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» подати до Южноукраїнської міської ради на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту не пізніше як у шестимісячний строк.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                                       В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.