Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки,   що розташована за адресою: вулиця Молодіжна, 4, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

20.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2020  № _____  

___________ сесії _________ скликання             

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки,  
що розташована за адресою: вулиця Молодіжна, 4, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

 

Розглянувши заяву громадянина України Анварова В.Б., в особі представника за довіреністю громадянина України Матвєєва Є.В., про викуп землі від 02.03.2020 та подані матеріали та документи, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 10.02.2020 № 199605223,  відповідно до ст. ст. 12, 19, 38, 39,116, 127, 128, ч. 2 ст. 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває у користуванні громадянина України Анварова Васіба Байрамовича для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (договір суборенди земельної ділянки від 23.07.2018, зареєстрований за № 27198310) площею  0,0081  га, кадастровий номер земельної ділянки: 4810800000:10:004:0022, що розташована за адресою: вулиця Молодіжна, 4, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, та на якій розташований об’єкт нерухомого майна, що належить на праві приватної власності покупцеві земельної ділянки.

2. Управлінню екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради:

2.1. Укласти договір з покупцем земельної ділянки на оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки у розмірі 20 відсотків  від вартості земельної ділянки, визначеної нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки.

2.2. Вжити заходів щодо відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення  експертної грошової оцінки земельної ділянки, що розташована за адресою: вулиця Молодіжна, 4, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, та виступити замовником  по виконанню даного виду робіт.

2.3. Звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд Южноукраїнської міської ради для прийняття рішення щодо продажу зазначеної земельної ділянки.

3. Попередити покупця, що сума авансового внеску зараховується до ціни продажу земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі - продажу земельної ділянки сума авансового внеску не повертається.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію міської  ради  з питань  регулювання земельних  відносин,  охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                      В.К.Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР
____________ Майстренко Л.П.