Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко»  у Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

18.05.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “15  "    05       2020   №   111-р

 

Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» 
у Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

 

З метою забезпечення реалізації експериментального проєкту «єМалятко» у Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукрїнська, відповідно до Указу Президента України від 29.07.2019 №558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 №691 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини», керуючись п.п.1, 19, 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

 

1. Визначити Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (далі ЦНАП) органом реєстрації, в якому буде здійснюватись надання комплексної послуги при народженні дитини за електронною заявою батьків онлайн за адресою ЦНАПу: вул.Дружби Народів, 35-В,  м.Южноукраїнськ, Миколаївська обл., 55002.

2. Визначити перелік адміністраторів ЦНАП, уповноважених для надання комплексної послуги «єМалятко» у ЦНАП міста Южноукраїнська Миколаївської області (додаток).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                      В.К. Пароконний

 

 

Відповідно до посадових обов’язків,

начальник ЦНАП

__________ О.С. Вороніна