Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу на передачу продуктів харчування

14.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від “        ”                    2020 № ____

 

Про надання дозволу на передачу продуктів харчування

 

З метою ефективного використання продуктів харчування придбаних за бюджетні кошти для закладів освіти комунальної власності міста Южноукраїнська, які тимчасово не використовуються та мають кінцевий термін придатності, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 12.10.2010 №1202 «Про затвердження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), наказу Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 №406 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню короновірусу COVID-19», керуючись підпунктом 1 пункту «а» ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на передачу з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради залишків продукції харчової промисловості та сільського господарства, невикористаних закладами освіти комунальної власності міста Южноукраїнська в зв’язку з карантинними заходами, на баланс комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», підпорядкованому департаменту соціальних питання та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради протягом періоду дії обмежувальних заходів в умовах карантину по мірі наближення до закінчення терміну придатності на безоплатній основі. Обсяги та перелік продуктів харчування, які підлягають передачі, визначати за погодженням з керівником підприємства в актах приймання-передачі, які повинні бути підписані уповноваженими представниками.

2. Надати дозвіл на передачу з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради залишків продукції харчової промисловості та сільського господарства, невикористаних закладами освіти комунальної власності міста Южноукраїнська в зв’язку з карантинними заходами, у вигляді проднаборів в сім’ї, де виховуються діти пільгових категорій та/або департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради, для подальшої передачі малозабезпеченим верствам населення на безоплатній основі. Обсяги та перелік продуктів, що передаються оформлюються актом, який підписується уповноваженими представниками сторін.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                         В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради

________________Ю.М. Сінчук,  5-92-97