Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в довгостроковій оренді ФОП Подніколенко Лілії Михайлівни для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину та салону краси на вулиці Молодіжній, 7-В; 7-Г у місті Южноукраїнську Миколаївської області

06.04.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” ______2020   № __________                        

__________сесії __________скликання               

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання 
земельних ділянок, які перебувають в довгостроковій оренді ФОП Подніколенко Лілії Михайлівни 
для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування 
нежитлової будівлі, магазину та салону краси на вулиці Молодіжній, 7-В; 7-Г 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Подніколенко Л.М. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок від 20.02.2020 (додається), заяву громадянина України Кужильського Є.А. та фізичних осіб-підприємців Сушкової І.О. та Слабенко В.В. про укладення договору оренди земельної ділянки від 13.03.2020 (додається), беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 03.10.2019 № 1668 «Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Подніколенко Лілії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки під розміщення та обслуговування магазину та салону краси за адресою: вулиця Молодіжна, 7-в у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в довгостроковій оренді ФОП Подніколенко Лілії Михайлівни для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину та салону краси на вулиці Молодіжній, 7-В; 7-Г у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Р. В., беручи до уваги витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 08.04.2019 №№ 162592478, 162591998, 162592230, від 21.03.2019 № 160556569 та витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки від 31.01.2020 №№ НВ-4808659932020, НВ-4808660162020, відповідно до ст. ст. 12, 19, 116, 120, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в довгостроковій оренді ФОП Подніколенко Лілії Михайлівни для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину та салону краси на вулиці Молодіжній, 7-В; 7-Г у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Подніколенко Лілії Михайлівні земельну ділянку під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину за адресою: вулиця Молодіжна, 7-В у м. Южноукраїнську Миколаївської області, кадастровий номер: 4810800000:12:001:0018, загальною  площею – 0,0280 га, в довгострокову оренду строком на 10 років із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель комунальної власності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

3. Надати громадянину України Кужильському Євгенію Анатолійовичу та фізичним особам-підприємцям Сушковій Інні Олексіївні та Слабенко Валентині Володимирівні земельну ділянку під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, салону краси за адресою: вулиця Молодіжна, 7-Г у м. Южноукраїнську Миколаївської області, кадастровий номер: 4810800000:12:001:0017, загальною площею – 0,0085 га, в довгострокову оренду строком на 10 років із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель комунальної власності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

4. Встановити розмір плати за користування земельною ділянкою відповідно до ставок плати за землю, встановлених Южноукраїнською міською радою.

5. Фізичній особі-підприємцю Подніколенко Лілії Михайлівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір оренди земельної ділянки.

6. Громадянину України Кужильському Євгенію Анатолійовичу та фізичним особам-підприємцям Сушковій Інні Олексіївні та Слабенко Валентині Володимирівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір оренди земельної ділянки.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                    В.К. Пароконний

 

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.