Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження Порядку організації  привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з днем народження

11.03.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» _________ 2020 №  ______     

 

Про затвердження Порядку організації  привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з днем народження

                                                                    

З метою соціальної підтримки  сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції,  на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ» зі змінами,  керуючись пп. 1 п. «а» ч.1 ст.34, пп.1 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок організації привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної  операції  з днем народження (додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити організацію привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції  з днем народження, відповідно до бюджетних асигнувань, затверджених на міську соціальну  програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ» на відповідний рік.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати  фінансування за вказаним напрямком в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у  відповідності до посадового обов’язку,

директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я

___________  Е.Е.Гехад

 


 

Додаток

до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

від «___»______2020 №_____

Порядок

організації привітання дітей з  сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції  з днем народження

1. Порядок визначає механізм організації привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції  з днем народження (далі - Порядок), передбаченої у міському бюджеті, відповідно до міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ» затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196.

2. Розпорядником  бюджетних коштів за даним напрямком є  департамент соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради (далі-Департамент).

3. Організація проведення привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з днем народження проводиться безпосередньо в день народження дитини, яка має статус члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, зареєстрована в місті Южноукраїнську та знаходяться на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків в Департаменті. Привітаня здійснюються до досягнення дитиною 18-річного віку.

4. Департамент проводить закупівлю подарунків для дітей, вартість яких становить не більше 1,0 тис.грн. на одну дитину та забезпечує їх вручення в день народження дитини.

5. У разі виникнення непередбачуваних обставин, що унеможливлюють привітання дитини (хвороба, тимчасове перебування  дитини за межами міста та інші обставини) проведення привітання проводиться після дня народження.

6. Перерахування коштів департаменту  для організації привітання дітей з  сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції  з днем народження проводиься фінансовим управлінням Южноукраїнської міської ради в межах бюджетних асигнувань поточного року, передбачених міською соціальною програмою підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ» на зазначений напрямок на підставі наданої в установленому порядку Департаментом заявки на фінансування.

 

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                       М.О.Пелюх