Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу громадянину України Оніпку Юрію Михайловичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування входу до нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, 26/Д-1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

25.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ______2020   № __________ 

__________ сесії __________ скликання             

 

Про надання дозволу громадянину України Оніпку Юрію Михайловичу на розробку проєкту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування входу
до нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, 26/Д-1 у місті Южноукраїнську
Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянина України Оніпка Ю.М. від 29.01.2020 (додається), беручи до уваги інформацію з Реєстру прав власності на нерухоме майно від 12.02.2020 № 200011148, договір оренди земельної ділянки від 26.06.2012 (зареєстровано 26.06.2012 №481080004000068), відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл громадянину України Оніпку Юрію Михайловичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 10 років під розміщення та обслуговування входу до нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, 26/Д-1 у місті Южноукраїнську, орієнтовною загальною площею 0,0012 га, із категорії земель -  землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Громадянину України Оніпку Юрію Михайловичу виготовити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3.Громадянину України Оніпку Юрію Михайловичу подати на розгляд та затвердження Южноукраїнській міській раді проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.