Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про присвоєння поштової адреси об’єкту будівництва - одноквартирному житловому будинку розташованому на  вулиці Затишній у місті Южноукраїнську Миколаївської області

17.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____» _________ 2020   №  _______                                            



Про присвоєння поштової адреси об’єкту будівництва - одноквартирному 
житловому будинку розташованому на  вулиці Затишній 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

До виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради надійшла заява громадянина України Пурло Василя  Петровича від 04.02.2020 №702 за результатами розгляду якої, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку від 10.06.2019 №НВ-4806660572019, інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна від 04.02.2020 №198888767 (копії додаються), відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 «Про містобудівний кадастр», Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 367, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Присвоїти об’єкту будівництва - одноквартирному житловому будинку розташованому на  вулиці Затишній у місті Южноукраїнську Миколаївської області, поштову адресу -  вулиця Затишна, 67-б.

2.  Громадянину України Пурло Василю  Петровичу забезпечити виготовлення та встановлення відповідної інформаційної таблички з адресою, яка зазначена в п.1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку, 
начальник управління містобудування, архітектури та 
розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради
______________Погрібний О.Л.