Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 252 громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області

14.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ______2020  № __________

___________ сесії __________ скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 252
громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність для будівництва
і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська
Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянина України Штильова В.О. від 11.02.2020 (додається), беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 22.12.2016 № 486 «Про надання згоди громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 252 у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області» та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 252 громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області, розроблений сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Р.В., відповідно до ст. ст. 12, 19, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 252   громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області.

2. Надати громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність земельну ділянку № 252 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська, кадастровий номер 4810800000:01:001:0018, загальною площею – 0.1000 га, із категорії земель - землі    житлової  та   громадської забудови, за основним цільовим  призначенням – для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                          В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР
____________ Майстренко Л.П.